www.HERGUNKAMPANYA.com

Kampanyaları sitene ekle



hayal dünyam: silsewle kazanın
http://www.10marifet.org/uye/btugan

alper büyüyor:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

13 Kasım 2008 Perşembe

silsewle kazanın




sSEV Kazanç sisteminde üyelerimiz birçok farklı yoldan kazanç sağlayabilirler. Bunlar; Sıcak satış karları, Primler, Hediye Puanlar, Ödüller ve Promosyonlar.


Sıcak satış karı; Ürünlerin alış fiyatı ile perakende satış fiyatı arasındaki fark üyelerimizin perakende yada sıcak satış karıdır. Üyelerimiz ürünlerimizin satışını gerçekleştirerek %25 ile %35 arasında bir sıcak satış kârı sağlayabilirler. Bu yol SEV Pazarlama üyesinin doğrudan elde ettiği gelirdir.

Primler; Prim kazancı kişisel ürün satın alımına dayanmaz. Primleriniz; SEV Pazarlama'ya kazandırdığınız üyelerinizin vermiş olduğu siparişlerden ve yaptıkları satışlardan oransal olarak aldığınız nakit ödemelerdir. Direkt olarak size bağlı bulunan tüm alt üyelerinizin cirosundan %7 , ikinci seviyeden size bağlı üyelerin cirosundan %5 ,üçüncü seviyeden %3,dördüncü seviyeden alt üyelerinizin satışlarından ise %1 prim kazanırsınız.

Hediye Puanlar; Üyelerin siparişlerinin ciro miktarı ve tahsilat şekline göre hesaplanan puanlardır, üye kazandığı puanlar karşılığında SEV Pazarlama ürünlerini ücretsiz alabilmektedir. Üyelerin hediye puan kazanabilecekleri yollar şunlardır;

Üye yapmış olduğu peşin siparişte, sipariş bedelinin %10'u kadar hediye puan kazanır.
Üye tek seferde 200 ytl ve üzeri verdiği siparişlerde sipariş bedelinin %5'i kadar hediye puan kazanır
Üyenin ay içerisinde vermiş olduğu siparişler 400 YTL yi aşar ise toplam sipariş bedelinin %5'i kadar hediye puan kazanır.
Danışman olan üyeler direkt kendisine bağlı üyelerinin cirosunun 5.000 ytl ve uzeri olması durumunda %2 hediye puan kazanır.
Lider Danışman olan üyeler direkt kendilerine bağlı olan üyelerinin cirosu 10.000 ve üzeri olması durumunda %4 hediye puan kazanır.
Her üye yapmış olduğu yeni üyenin ilk üyelik siparişinden %25 hediye puan kazanır.
Hediye puanlar para yerine kullanılamazlar. Hediye puanlar perakende satıs fiyatı uzerinden urun olarak harcanabilirler. Puanlar ile alınacak ürünleri SEV Pazarlama her ay duyuracaktır.

üyelik ücreti yoktur.sevgilerimle

Hiç yorum yok: