www.HERGUNKAMPANYA.com

Kampanyaları sitene ekle



hayal dünyam: Kasım 2008
http://www.10marifet.org/uye/btugan

alper büyüyor:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

13 Kasım 2008 Perşembe

el işi pazarı dükkanı açılıyor.

http://www.elisipazari.com/images/elisipazari.com_dukkani_adresi.jpg

bizlerinde el işlerinin olduğu dükkanımız açılıyor.....

silsewle kazanın




sSEV Kazanç sisteminde üyelerimiz birçok farklı yoldan kazanç sağlayabilirler. Bunlar; Sıcak satış karları, Primler, Hediye Puanlar, Ödüller ve Promosyonlar.


Sıcak satış karı; Ürünlerin alış fiyatı ile perakende satış fiyatı arasındaki fark üyelerimizin perakende yada sıcak satış karıdır. Üyelerimiz ürünlerimizin satışını gerçekleştirerek %25 ile %35 arasında bir sıcak satış kârı sağlayabilirler. Bu yol SEV Pazarlama üyesinin doğrudan elde ettiği gelirdir.

Primler; Prim kazancı kişisel ürün satın alımına dayanmaz. Primleriniz; SEV Pazarlama'ya kazandırdığınız üyelerinizin vermiş olduğu siparişlerden ve yaptıkları satışlardan oransal olarak aldığınız nakit ödemelerdir. Direkt olarak size bağlı bulunan tüm alt üyelerinizin cirosundan %7 , ikinci seviyeden size bağlı üyelerin cirosundan %5 ,üçüncü seviyeden %3,dördüncü seviyeden alt üyelerinizin satışlarından ise %1 prim kazanırsınız.

Hediye Puanlar; Üyelerin siparişlerinin ciro miktarı ve tahsilat şekline göre hesaplanan puanlardır, üye kazandığı puanlar karşılığında SEV Pazarlama ürünlerini ücretsiz alabilmektedir. Üyelerin hediye puan kazanabilecekleri yollar şunlardır;

Üye yapmış olduğu peşin siparişte, sipariş bedelinin %10'u kadar hediye puan kazanır.
Üye tek seferde 200 ytl ve üzeri verdiği siparişlerde sipariş bedelinin %5'i kadar hediye puan kazanır
Üyenin ay içerisinde vermiş olduğu siparişler 400 YTL yi aşar ise toplam sipariş bedelinin %5'i kadar hediye puan kazanır.
Danışman olan üyeler direkt kendisine bağlı üyelerinin cirosunun 5.000 ytl ve uzeri olması durumunda %2 hediye puan kazanır.
Lider Danışman olan üyeler direkt kendilerine bağlı olan üyelerinin cirosu 10.000 ve üzeri olması durumunda %4 hediye puan kazanır.
Her üye yapmış olduğu yeni üyenin ilk üyelik siparişinden %25 hediye puan kazanır.
Hediye puanlar para yerine kullanılamazlar. Hediye puanlar perakende satıs fiyatı uzerinden urun olarak harcanabilirler. Puanlar ile alınacak ürünleri SEV Pazarlama her ay duyuracaktır.

üyelik ücreti yoktur.sevgilerimle

4 Kasım 2008 Salı

yeniden

uzun zamandır blooer ile ilgilenmiyordum.yeniden ele almak istedim:)))